Om personvern og cookies

Trysilvassdragets skogeierlag (TVS) er forpliktet til å behandle personopplysninger for brukere av nettstedet interpretasjon.no på en forsvarlig måte. Her kan du lese om hvordan vi samler inn, benytter og beskytter informasjon som legges igjen ved besøk på vårt nettsted.

Når du besøker nettsidene våre, legg nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen blir brukt til å forbedre innholdet på nettsidene. Denne personvernerklæringa forteller hvilken informasjon blir samlet inn, og hvordan den blir brukt.

Ansvar

TVS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysningene som blir gjort i forbindelse med drift og vedlikehold av interpretasjon.no. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Nettstedet driftes på webhotell hos UniWeb, og UniWeb er således vår databehandler. Google Inc er databehandler og leverandør av webanalyse.

Webanalyse

TVS bruker følgende 3-partsløsninger til webnanalyse

  •    Google Analytics
  •    Hotjar

Google Analytics lagrer deler av IP-adressa til besøkende for å samle inn geografisk informasjon. I følge Datatilsynet er IP-adresser ei personopplysning, og vi har derfor aktivert IP-maskering i sporingskoden for å styrke personvernet. Før lagring fjerner Google Analytics de siste sifrene i IP-adressen din.

Data fra Google Analytics blir ikke delt uten samtykke fra oss, med unntak i spesielle situasjoner, som for eksempel om politi eller domstol krev det.

Ingen personopplysninger deles fra Hotjar til oss, men det brukes til å se bruksmønstre på siden.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir plassert på dataeininga di når du laster ned og ser på ei nettside. Kapslene har ulike bruksområder, og sørger blant annet for at nettstaden fungerer best mulig. Informasjonskapslene kan ikke identifisere deg som person.

Informasjonskapsler som blir lagra ved bruk av interpretasjon.no

Kapslane _ga og _gat blir brukt av Google Analytics for å samle inn informasjon om brukere av nettstedet, som hvilke sider som blir besøkt, hvilken nettleser som blir brukt, om brukeren har pc, mobil eller nettbrett, hvor lenge brukeren var hos oss, hvilke lenker som ble klikket på, hvilke søkeord som ble brukt med mer.

Kapselen _hjUserId blir brukt for å samle inn informasjon om bruksmønster på nettstaden i verktøyet Hotjar

Dersom du ønsker å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, kan du gjøre dette via sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren slik at du blir varslet når nettstedet forsøker å legge en informasjonskapsel på datamaskinen din. Gjennom nettleseren kan du også slette informasjonskapsler som allerede er lagret på maskinen.

Ønsker du mere informasjon om hvordan du bør du administrerer informasjonskapsler har Nettvett.no har en artikkel om dette.

Har du spørsmål om TVS’ bruk av informasjonskapsler kan du ta kontakt med oss.